Hej Sverige!

Nu är det ett nytt år och ny energi i luften! För tre år sedan bar Johannes och Carl på den enkla tanken att det borde finnas massor av innovativa telefonilösningar folk vill skapa, men som inte byggs för att det är för krångligt eller för dyrt. Därför startade vi företaget 46elks AB.

Hade vi rätt i vår hypotes? Verkligen! Ända sedan den första alpha-versionen av vårt API har vi överraskats av de kreativa lösningar som våra användare skapar. Konsulter har använt vår plattform för att logga projekttid, fotbollsklubbar för att peppa inför viktiga matcher, äldrevården för att registrera patientinformation, restauranger för att schemalägga personal, segelsällskap för att låsa upp hamnar, blivande makar för att organisera bröllop och hobbyutvecklare för att mata katter med SMS.

Alla dessa kundcase har verkligen breddat vår syn på samhället och vad som händer i Sverige en vanlig vardag. Vi har fått upp ögonen för branscher och typer av företag som vi knappt visste fanns. Och vem hade tex trott att vår tjänst skulle vara relevant för jordgubbsplockare?

Vi jobbar långsiktigt och vår målsättning är tydlig. Att tillhandahålla alla verktyg som krävs för att effektivt kunna skapa automatiserade telefonilösningar. Detta innefattar allt ifrån allokering av telefonnummer och mjukvarustyrning av inkommande samtal till automatiska utgående samtal och tvåvägs-SMS. Även saker som bryggor för WebRTC och att ta emot MMS-bilder är inom ramen för vårt uppdrag.

Är du nyfiken på om vi är rätt tjänst för er? Tveka inte att maila eller ringa oss! Vi nås på help at 46elks.com eller 076-686 10 04 och hjälper dig gärna förstå om vi är relevanta för dig och hur din telefonilösning bäst kan realiseras.